Selecteer een pagina

Weima en van der werf

Duo Weima & vd Werf toert sinds de zomer van 1996 langs het (voornamelijk) Noord Nederlandse popcircuit en heeft inmiddels al een behoorlijke naam opgebouwd. Zo zijn er inmiddels vijf cd’s – waarvan drie met (deels) eigen Engelstalig werk, 1 met covers en een met eigen Friestalig werk- en een cd single (landelijke airplay!) op de markt gebracht, heeft het duo enige radio-optredens (o.a. Omrop Fryslân en Radio 5) en tv-optredens (Omrop Fryslân, RTVDrenthe en RTVNoord) verzorgd. Zo’n 150.000 mensen hebben inmiddels kennis gemaakt met het duo tijdens live optredens. Weima & vd Werf beheersen de truc en weten wat te doen met publiek: een volledig kloppend duo qua muziek, beeld, spel en energie, zonder al teveel poespas. Dit heeft zijn weerslag op publiek die zij on the road mogen begroeten…
Het duo is fanatiek, gaat voor de volle 100% en speelt gedreven bij optredens. Met behulp van gitaar en bas en twee stemmen, zetten zij zaal naar zaal naar hun hand. Er worden krakers gespeeld en de show loopt snel door … Beatles, Stealer’s Wheel, Stones, Kinks en diverse soulhelden worden afgewisseld met moderner werk van o.a. Crowded House, Jack Johnson, Milow en Coldplay en een Nederpop repertoire. Een greep uit de Top 2000 passeert de revue.

Het publiek verveelt zich geen moment … de nummers zijn nooit te lang. Het duo is leuk om naar te kijken en heeft een spontane en sympathieke uitstraling naar het publiek toe. Het duo is niet bang om wat te zeggen tegen de mensen, maar is niet opdringerig en kan dus ook op de achtergrond het nodige presteren.
Er wordt verder gespeeld … de avond is alweer om … er worden veel vrienden gemaakt. Ze worden vrolijk toegelachen bij terugkeer aan het front.

Tarief / Tijdsduur / Bijzonderheden

  • Prijs: op aanvraag

Boek Friese Artiesten | Zuiderlaan 12 - 8746 NE Schraard | T 0517 - 398 200
M 06 - 20 20 83 15 | E info@boekfrieseartiesten.nl