Selecteer een pagina

Marjan Giesing

Marjan Giesing is in Friesland geen onbekende. Jarenlang was zij het stralende middelpunt van de Wiko’s waarmee zij een schat aan ervaring opdeed.

Er is geen kermis in Friesland waar Marjan niet heeft gezongen. Na haar periode in de Wiko’s was Marjan zangeres bij de band Avenue. Met deze band won zij de hoofdprijs in Veronica’s Sterrenjacht. Naar aanleiding daarvan werd een special opgenomen in Singapore. Enige jaren geleden was Marjan nog vast onderdeel van de Wiko’s matinee toer en zong zij op het veelbesproken, emotionele afscheidsconcert van de in Friesland mateloos populaire Kobus Algra.

Anno 2016 is het tijd voor Marjan om op eigen benen te staan. Op 22 april 2016 wordt de eerste single uitgebracht met daarop twee liedjes: “De sinne skynt ek foar dy” en “Dûnsje mei dy”.

In de zomer van 2016 verschijnt de tweede single van Marjan. Daarop staan weer twee nummers. Van beide nummers is een clip gemaakt. “Simmerjûn” is een heerlijke zomerse ballade en “Asto mar by my bist ist’ goed” is een Friestalige bewerking van de Dusty Springield hit: “I only wanna be with you”.

De nieuwste single is in mei 2017 uitgekomen. De single is getiteld ”Moatst it wol witte”.

Marjan is vanaf heden beschikbaar voor optredens. Wat kunt u verwachten tijdens een optreden? Vele gezellige liedjes waaronder een medely van Wiko’s hits, vrolijke liedjes en hier en daar mooie ballad. Marjan treedt 1 x 30 minuten op.

Tarief / Tijdsduur / Bijzonderheden

  • Gage: op aanvraag

Boek Friese Artiesten | Zuiderlaan 12 - 8746 NE Schraard | T 0517 - 398 200
M 06 - 20 20 83 15 | E info@boekfrieseartiesten.nl