Selecteer een pagina

Lytse Hille

Nederland heeft op dit moment meer zangers dan microfoons. Een ieder heeft zijn of haar eigen niveau……..maar, waar zijn die echte artiesten die het publiek vanaf de eerste tot de laatste seconde meenemen in één groot muziekfeest ?
Entertainen, de mens bij een traan de lach geven – de blijheid en vrolijkheid –
dat is een vak dat niet te leren is maar het moet in je bloed zitten.
Al jarenlang omarmt het Noorden van het land zo’n rasartiest. Er is geen zaal – feesttent – plein of evenement op te noemen, waar hij niet heeft gestaan. Zoals Jannes zijn succesvolle carrière startte in Drenthe, zo begon de carrière van deze kleine grote man in Friesland.
Lytse Hille verwierf door zijn singles reeds een behoorlijke bekendheid. “Tsjakiediekie Boem Boem”, “ Ik kwam je tegen”, ”Jij krijgt die lach niet van mij gezicht’ niet te vergeten  “24 billen” en “Ik lach me de ballen uit mijn broek” liedjes met een knipoog die waanzinnig scoorden.

Maar naast zijn geweldige feest repertoire weet Lytse Hille zijn publiek en Fans ook te raken met een aantal prachtige liedjes die uit zijn leven zijn gegrepen “Zolang er een droom bestaat”, “Die Engel” maar ook  zijn laatste single “Als jij bij mij geen liefde vindt” doen het waanzinnig goed bij het publiek zijn fans en natuurlijk
bij de Piraten .

Hij kent het klappen van de zweep en weet wat de mensen verwachten en verlangen als zij een artiest boeken………Feest van begin tot het eind.
LYTSE HILLE,……….ER IS GEEN FEEST WAAR JE HEM NIET ZOU WILLEN !!!!!

Tarief / Tijdsduur / Bijzonderheden

  • Gage: €1195,- ex btw en buma.

Boek Friese Artiesten | Zuiderlaan 12 - 8746 NE Schraard | T 0517 - 398 200
M 06 - 20 20 83 15 | E info@boekfrieseartiesten.nl