Selecteer een pagina

DJ A-Matic

DJ A-matic is een allround DJ. Hij draait de hedendaagse hits uit de Top 40 en Top 100, de classics uit de jaren 70 – 80 en 90, maar ook R&B, Urban, en House zoals Electro, Groove, Club, Trance, Hardstyle. De gezellige Nederlandstalige meezingers en feestnummers komen desgewenst ook aan bod. DJ A-matic is van alle markten thuis, en combineert zijn muziek met veel interactie met het publiek. Presenteren is voor DJ A-matic ook geen probleem.

De interactie tussen het publiek en DJ is belangrijk voor de avond, contact hebben met de mensen, weten wat er speelt in de zaal. Door zijn eigentijdse actuele stijl en de aansluiting op de muziekaanvraag van het publiek wil hij iedereen in het publiek een topavond geven. Het doel is tenslotte om het publiek met een voldaan gevoel naar huis te laten gaan.

Op zeer jonge leeftijd maakte DJ A-matic kennis met de muziekwereld. Hij begon te draaien in de plaatselijke jeugdsoos. Naast draaien deed hij ook veel werkzaamheden als technicus in licht en geluid bij diverse bedrijven op allerlei evenementen.

De tijd dat DJ A-matic zelf avondvullend ging draaien liet niet lang op zich wachten. De weekenden werden steeds drukker. Hij ging al snel van regionale naar landelijk bekende cafe’s, discotheken, partycentra en feesttenten.

Voor bedrijfsfeesten is A-matic ook zeer goed inzetbaar omdat hij een zeer allround draaistijl heeft en in alle muziekstijlen bekend is. Voor diverse gerenommeerde boekingskantoren en evenementenorganisaties verzorgde en verzorgt hij feestavonden voor bedrijven en feesten in de privésfeer (verjaardagen, bruiloften). Bedrijven waar hij onder andere feesten voor verzorgd heeft zijn Shell, Texaco, Van der Valk, MV Travels, G4S. Ook studentenverenigingen behoren tot zijn doelgroep.

A-matic draait regelmatig op Teenageparty’s en Schoolfeesten voor de leeftijden van 13 tot 18 jaar. Een fenomeen wat steeds populairder wordt in het land, met name de discotheken.

Op het moment draait A-matic ook als resident op diverse Classics-feesten. De draaistijl van een dergelijke avond bestaat uit alle toppers uit de jaren 70, 80 en natuurlijk 90. Dit alles afgewisseld in hoog tempo.

Tarief / Tijdsduur / Bijzonderheden

  • €595,- Excl. BTW
    Set van vier uur exclusief geluid.
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts.
Click to show error
Error: Unsupported get request. Object with ID 'auke.beute' does not exist, cannot be loaded due to missing permissions, or does not support this operation. Please read the Graph API documentation at https://developers.facebook.com/docs/graph-api Type: GraphMethodException Subcode: 33

Boek Friese Artiesten | Zuiderlaan 12 - 8746 NE Schraard | T 0517 - 398 200
M 06 - 20 20 83 15 | E info@boekfrieseartiesten.nl