Selecteer een pagina

De Hitcotheek

De Hitcotheek drive in show is van alle markten thuis en verzorgt uw evenement met professionele DJ’s van 50 tot 5000 bezoekers in alle muziekgenres. Daarnaast is de show een prima aanvulling als artiesten begeleiding en evenementen met presentatie en ondersteuning in pauze’s.

Voor extra visuele show-elementen beschikt men over professionele licht en effect apparatuur alsmede plasma beeldschermen waarop b.v. uw levensloop- of bedrijfsfoto’s en logo te zien kunnen zijn.

De Hitcotheek drive in show werkt alleen met professionele DJ’s met zeer veel ervaring die zich altijd aanpassen aan het evenement. Van dorpsfeest tot winkelpromenade, van sportevenement tot catwalk en van feestcafe tot partyboat. Voor de nieuwste feestmuziek en alle denkbare thema’s zit U altijd goed met de Hitcotheek drive in show.

De NationaalFM Road Show is te boeken als bovenstaande maar met als hoofdmoot het Nederlandstalige repertoire afgewisseld met gouwe ouwe drive- in show classics, veelal in samenwerking met Nederlandstalige of Friese artiesten uit de regio.

Midlife Drive is een drive in show met de omschrijving als boven maar spitst zich toe op bijeenkomsten en feesten waar vooral de 60’s en 70’s de hoofdmoot spelen. Van rock en roll tot glamour rock met een hoog meezing- en dans gehalte. Vaak ook ter ondersteuning van thema party’s met muziek van toen.

Tarief / Tijdsduur / Bijzonderheden

  • Prijs: €895 Excl. buma / Excl. BTW
  • Duur optreden: 4 uur
  • Geluid: inclusief licht en geluid tot maximaal 500 personen
  • Nationaal FM en Midlife Drive: Prijs op aanvraag.

Facebook Tijdlijn

Geplaatst op 12/20/17 door

Hitcotheek

Na een drukke week even lekker weer weg muziek draaien voor Trijna en Henrie, want hij heeft Abraham gezien. Supergezellig,wou maar geen einde aan komen. 🔊🍷🍻🎤👍 ... MeerMinder

Bekijk op Facebook

Geplaatst op 10/27/17 door

Hitcotheek

Back to the 70,80,90. Ben er helemaal klaar voor, lekkere oude muziek draaien. ... MeerMinder

Bekijk op Facebook

Geplaatst op 10/17/17 door

Hitcotheek

DJ Wilfred draaide middags gezellige muziek voor publiek en de afterparty super feest 👍 Was weer een topdag om op terug te kijken. Op naar de volgende!!! ... MeerMinder

Bekijk op Facebook

Geplaatst op 10/01/17 door

Hitcotheek

Het was weer ouderwets gezellig 👍 ... MeerMinder

Bekijk op Facebook

Geplaatst op 07/02/17 door

Hitcotheek

Foto's uit het bericht van Hitcotheek ... MeerMinder

Bekijk op Facebook

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Boek Friese Artiesten | Kerkplein 1 - 8748 BP  Witmarsum | T 0517 - 398 200 | F 0517 - 398 209
M 06 - 20 20 83 15 | E info@boekfrieseartiesten.nl