Selecteer een pagina

De Hitcotheek

De Hitcotheek drive in show is van alle markten thuis en verzorgt uw evenement met professionele DJ’s van 50 tot 5000 bezoekers in alle muziekgenres. Daarnaast is de show een prima aanvulling als artiesten begeleiding en evenementen met presentatie en ondersteuning in pauze’s.

Voor extra visuele show-elementen beschikt men over professionele licht en effect apparatuur alsmede plasma beeldschermen waarop b.v. uw levensloop- of bedrijfsfoto’s en logo te zien kunnen zijn.

De Hitcotheek drive in show werkt alleen met professionele DJ’s met zeer veel ervaring die zich altijd aanpassen aan het evenement. Van dorpsfeest tot winkelpromenade, van sportevenement tot catwalk en van feestcafe tot partyboat. Voor de nieuwste feestmuziek en alle denkbare thema’s zit U altijd goed met de Hitcotheek drive in show.

De NationaalFM Road Show is te boeken als bovenstaande maar met als hoofdmoot het Nederlandstalige repertoire afgewisseld met gouwe ouwe drive- in show classics, veelal in samenwerking met Nederlandstalige of Friese artiesten uit de regio.

Midlife Drive is een drive in show met de omschrijving als boven maar spitst zich toe op bijeenkomsten en feesten waar vooral de 60’s en 70’s de hoofdmoot spelen. Van rock en roll tot glamour rock met een hoog meezing- en dans gehalte. Vaak ook ter ondersteuning van thema party’s met muziek van toen.

Tarief / Tijdsduur / Bijzonderheden

  • Prijs: €895 Excl. buma / Excl. BTW
  • Duur optreden: 4 uur
  • Geluid: inclusief licht en geluid tot maximaal 500 personen
  • Nationaal FM en Midlife Drive: Prijs op aanvraag.
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts.
Click to show error
Error: (#200) Provide valid app ID Type: OAuthException

Boek Friese Artiesten | Zuiderlaan 12 - 8746 NE Schraard | T 0517 - 398 200
M 06 - 20 20 83 15 | E info@boekfrieseartiesten.nl