Selecteer een pagina

Boulevard

Boulevard is dé coverband uit het noorden! Door de jaren heen zijn ze in iedere uithoek van Nederland geweest en zelfs het buitenland gaat plat voor deze enthousiaste groep topmuzikanten. En ze zijn nog lang niet klaar!

Met hun drie zangeressen maken ze van iedere show gegarandeerd een party om niet snel te vergeten. Zangeressen met elk een bak aan ervaring, een strot waar je u tegen zegt en een goede dosis humor en zelfspot!

En als je denk dat er alleen maar zoetsappige meiden-deuntjes gespeeld worden, dan heb je het mis. Deze coverband rockt de oude klassiekers en laat je meebrullen met lekkere smartlappen, maar gaat net zo hard op scheurende, oorverdovende gitaren en drumsolo’s!

Tijdens een avond met Boulevard word je verwend met vele medleys, creatieve mash-ups en de nieuwste hits gecombineerd met een vette, energieke show. De band weet elk feest tot een muzikaal hoogtepunt te brengen! Met hun eindeloze enthousiasme pakken ze elk publiek in en laten niet meer los!

Tarief / Tijdsduur / Bijzonderheden

  • Gage € 2995,- excl. 7% Buma en 6% BTW.
    Avondvullend inclusief PA tot 1000 personen

Facebook Tijdlijn

Geplaatst op 03/03/19 door

Coverband Boulevard

Ook dit jaar was carnaval in Noordwijkerhout met De Keiebijters Carnavalsvereniging weer eentje voor ik de boeken! We hebben genoten van de sfeer, het super leuke publiek en organisatie!

#noordwijkerhout #keiebijters #carnaval #blvd
... MeerMinder

Bekijk op Facebook

Geplaatst op 03/02/19 door

Coverband Boulevard

Klaar voor het carnaval in Noordwijkerhout! 🤡 ... MeerMinder

Bekijk op Facebook

Geplaatst op 02/21/19 door

Coverband Boulevard

Zaterdag 2 maart zijn wij te vinden in Noordwijkerhout! Vorig jaar waren we hier ook bij en was het onrustig en errug gezellig tot in de late uurtjes! Wij hebben er nu alweer zin in! ... MeerMinder

Bekijk op Facebook

Geplaatst op 02/20/19 door

Coverband Boulevard

CARNAVAL NOORDWIJKERHOUT!

Vorig jaar waren wij voor het eerst aanwezig op dit te gekke feest en volgende week zaterdag, 2 maart, is het weer zover! We kijken nu alweer uit naar alle knotsgekke pakken en alle gezelligheid van Noordwijkerhout!

Voor nu genieten we eerst nog even van deze kleine terugblik! 👇🏻👌🏻
youtu.be/Iwd4uHBkliUCarnavalsvereniging De Keiebijters nodigde ons uit voor een avondje feest in Noordwijkerhout en dat gaan we ons nog lang herinneren! Wat een avond wat dit! C...
... MeerMinder

Bekijk op Facebook

Geplaatst op 02/04/19 door

Coverband Boulevard

Afgelopen vrijdag was er voor de derde keer de ‘ Steven Lont-sessie’.
26 Januari 2016 nam Steven afscheid van ons allemaal en zocht zijn eeuwige rust op.
Dat was een enorme klap iedereen en natuurlijk de grootste voor zijn ouders.
Het is fijn om met familie, vrienden en collega-muzikanten ieder jaar weer terug te kijken naar de tijd dat Steven nog bij ons was en de mooie muzikale herinneringen te delen.
Ook dit jaar was dat weer in muziekcafé Scooters, waar Steven regelmatig enthousiast en toegewijd van zich liet horen op zijn toetsen!
Mooi om op diezelfde plek dit jaarlijks te herdenken.
Wat ons betreft was het een heel fijne avond en zo met zijn beeltenis op de achtergrond, was het nét of hij er tóch bij was.
Thanx Steve voor jouw muziek. ❤️
... MeerMinder

Bekijk op Facebook

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Boek Friese Artiesten | Kerkplein 1 - 8748 BP  Witmarsum | T 0517 - 398 200 | F 0517 - 398 209
M 06 - 20 20 83 15 | E info@boekfrieseartiesten.nl